Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-07-30


Ta mig till havet

 

 

"Det luktar sommar"

 

 

 

Nytjärade träbåtar
En påminnelse om din morfar, som
Alltid rådde om roddbåten

 

 

 

 

Y- bom
Fendrar
Muddrat
Ena sidan i er egen lilla hamn
På bryggan metar du ibland

 

 

Ryck upp när jag nappar...

 

 

 

 

 

"Tändhatten"

 

Sätt mitt hjärta i fyr

 

 

 

Vill hänga halsbandet jag tänkt göra runt din hals
Låta det lyda svart på vitt:

 

"Till Möja

Klipporna och solnedgången
Och vågorna vid havet
En vacker dag"

 

 

 

Vill jag känna sanden kittla mellan tårna
Vill jag någonstans i en vik vi hittar...tillsammans
Sola och bada nakna

 

 

 

 

Du styr skutan dit du vill

 

 

Jag rider bara på vågorna

 

 

 

In i din hamn




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-31 00:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart! Gillas mycket!
2014-08-04

    ryttarinnan
vackert
2014-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP