Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din stolthet

 

 

 

Din stolthet

 

 

 

 

Rymmer kanske allt jag bör bli varse om

Allt det vackra jag har inom räckhåll 

Men inte sträcker mig  längre än ögonen ser

Näsan pekar

Munnen gapar

 

 

 

 

 

Kanske är jag dum

Men din stolthet förbryllar inte mig

 

 

 

 

 

Den väcker min iver att riva alla dina murar

Som beskyddar dig

 

 

 

 

 

Från mig 

 

 

 

 

 

 

Och min största rädsla är bara att om jag upptäcker

Att jag sårar dig

 

 

 

 

 

Har du ingen stolthet mer att svälja

 

 

 

 

 

 

Så jag fortsätter bita min tunga

Och svälja min stolthet

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-01 23:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes så bra!
2014-08-04

  Connie
Gillas skarp!
2014-08-02

    Jag är fan större än Sartre
Se där, nu börjar det likna någonting.
2014-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP