Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-08-02


Till er poetvänner här

 

 

 

Jag klurar på ord
Vässar udden
Och suddar

 

 

 

Om

Och

 

 

 

Om

 

 

 

 

 

Igen

 

 

 

 

 

Men ett litet ord från er kan lyfta fram mina bästa
Sidor

 

Så till sist
Utan er vore denna sida väldigt trist
Tack...

 

 

 

 

 

För ordet!

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-08-02 19:45



Bookmark and Share


    ryttarinnan
tack till dig också..det är alltid intressant och läsa dina texter..
2014-08-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Du skriver alltid spännande med oväntade metaforer. Sudda tror jag inte du behöver göra så ofta!
2014-08-07

    Mia Sedvall
Tack själv tjejen, detsamma!

2014-08-04

  Lars Hedlin
TAck själv för allt du sänder ut:) kram
2014-08-04

  the apache kid VIP
Rock on!
2014-08-03

    ej medlem längre
My pleasure!!!
2014-08-02

  stig wikman
Jag tror inte
du behöver sudda
så mycket.
Du skriver
jättefint .
KRAM FRÅN STIG.
2014-08-02

    ej medlem längre
Frågetecknet skulle bli ett hjärta. :)
2014-08-02

    ej medlem längre
Så sant. Vi behöver verkligen varandra här. Kram! ?
2014-08-02

  Tess74
<3
2014-08-02

  Connie
Finaste vännen, du är en källa till glädje för mig och för många här som har förmånen att få vara din vän! Kramar om <3
2014-08-02

  Magnus 7.0
hej igen
slant på tangenten..
om så är fallet.. kan du inte skriva något om dina förfäder..
bara en ide..
magnus
2014-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP