Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bad.


jag hade tvål i ögonen och såg honom inte komma.
han var allvarsam i sin framtoning. tog mig på brösten och klädde av sig naken. klev i och sedan plaskade han lite runt mina anklar.

ville jag ha honom. jag visste inte.
jag såg ju honom inte ens i stearinljussken.

böjde jag mig fram och tvättade bort den svidande tvålen. böjde mig en aning till och hittade där hans hårda könsorgan. lockades att suga av honom.

steg upp. torkade mig och lämnade honom simmig i badkaret.
lagade mat. glömde bort honom.




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-03 00:26



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
ödetomt på nåt satt, som om livet vore meningslöst, vilket det kanske är...
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP