Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-08-10


För 5:e 11:e gången

 

 

"Bla blablababa bla bla bla bla bla   bla

 

bla blabablablabla blabla blaa blaaa

 

 

Bla bla blaaa bla bla blaaa blala"

 

 

 

 

 Bla blablablablablablablabla blaaaaaa

 

 

 

 BLAAA

 

 

Alltså

För 5:e 11:e gången 

 

 

 

Hur många gånger ska man behöva säga åt dig! ?

På skarpen 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Du lyssnar

Men du hör inte

 

 

 

 

 

 

Att det ska vara så himla svårt att fatta!

Ska jag behöva ta dig i öronen

Eller banka in det i ditt hjärta

 

 

 

 

 

J-A-G         T Y C K E R          OM           D -I- G

 

 

 

 

Mer än du anar

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-02 16:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ord och inga visor där :)
2014-10-02

  Tess74
söt
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP