Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skall ägna dagen åt annat än självklarheter.


idag skall jag gunga
jag skall hänga upp tjocka rep i en ek
och bara sitta där, en stund

kanske springer det några zebror i det höga gräset
där på ängen bredvid

jag skall tugga tuggummi så det skvätter om det
blåsa bubblor som flyger till solen
och kanske börjar det regna

då skall jag kura mig
ligga lite på snedden
i soffan och diskutera livet med mig själv

jag skall fundera på viktiga ting
som sommar, som knölvalar, som ogräs i vila




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-12 12:59



Bookmark and Share


  Epione VIP
Mums, du är helt outstanding och om jag skulle läsa denna utan att veta att det var du som skrivit denna så skulle jag veta det ändå liksom. Gladpoesi
2014-08-19

  Måna N. Berger
Dagen idag är en särdeles dag, njut den i fulla drag!
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP