Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sägen.


jag kan tänka tankar om hur du beter dig. om hur du slungas in mot min hud. hur du vänder dig mot mig och att jag låtit mig bli en hand i din.

jag kan försöka förstå hur du ser mig. hur jag vill värma ditt ryggslut och hur vi ligger i sängen efteråt och låter terrängen utanför vila.

jag kan allt detta. men det jag förundras över. är. att du överraskar mig varje gång vi möts.




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-17 00:18



Bookmark and Share


    Erika H
Så snyggt!
Ditt sätt att använda orden, markera och trycka ifrån gör mig glad. Texten är så härligt uppbyggd och slutet får den att lyfta.
Tänka om och försöka förstå men när verkligheten är bättre, kan inget vara mer levande.
2014-08-28

  catharina.jerbo VIP
det är bara så tjusigt skrivet, men snygga liknelser och ordsvängningar. Lili-skt liksom:-)
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP