Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtvivlans ensamhet

 

 

 

Ser din nakna bara själ i sin ensamhet gråtandes av sorgsen ynkedom

Hjälplös och liten och utan förmåga att stoppa upp skeendet skaver gråten

Tysta är frågorna om varför och varför bör jag lida på detta sorgsna vis

 

Munnen öppnas för ett skrik men skriket tystnas och blir till en tung börda

Vankelmodet om livet får sig en rejäl törn och mörkret välkomnas ivrigt

Munnar samspråkar och munnar säger saker men du ser bara mimningar

 

Det är nu värmande ljus behövs till barbariska stunder i elakartad tomhet

Berörande strykningar inklusive kramar når ända in i hopplösa tillståndet

Orden som ska ges när de bäst behövs är något som jag vill delge just dig

 

18 augusti 2014

© Ann-Britt Berglund

 




Fri vers av Ljusletaren
Läst 223 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-08-18 15:19



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så vackeröppnat
viskar ditt hjärta
2014-09-01

  Anya VIP
Hoppas dessa ord kan förmedlas till någon som behöver.
2014-08-21

  Marita Ohlquist VIP
Känner din värme och din omtänksamhet!
2014-08-19

  anits VIP
En mycket fin text om hur det är att känna sig utan fölr.
2014-08-19

  Maria Sundelin VIP
Fint och omtänksamt.
Kramar
2014-08-18

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint och berörande skrivet... uppmanar oss till att se och handla när det som bäst behövs...
2014-08-18

  Chawa VIP
Fina kärleksfulla slutord och handlingar som motar bort allt förtvivlad sorgsenhet och ensamhet... Slutord som känns som en enda stor varm kärleksfull kram... Tack!
2014-08-18

  Bo Himmelsbåge
Fint foto!

Härligt om Du kan nå
o ge o se
till någon som lider av
förtvivlans ensamhet!
Dessa glöms ofta bort!
2014-08-18

    ej medlem längre
Berörande ord om ett tillstånd i hjälplöshet...
Mycket fint samlat i dessa strofer.
2014-08-18

    ej medlem längre
Våra själar ropa, ropa å vill ha bekräftelse, tröst. Hur tolka våra gärningar!
2014-08-18

  Lars Hedlin
Känslan förmedlat mästerligt!
2014-08-18

  louisegirl
Vackert!
2014-08-18

    ej medlem längre

Värmande och vackert ...
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren