Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-08-27


Tro inte på allt du läser!

 

 

 

Ögat kan förse dig

Munnen kan tala i gåtor

Läppar kan försäga sig

 

 

 

 

 

Tro inte på allt du läser här

Jag strycker dina känslospröt

Medhårs

 

 

 

 

 

 

För du ska spinna gott i min famn

 


 

 

 

 

 

Men jag kan vara den största lögnerskan

Eller den bästa sanning du kommer nära

 

 


 

 

 

Dina känslor lämnar bevis på en sak

Att det är så skönt

Att det gör ont

 

 

 

 

 

Och

 

 

 

 


Jag ljuger så bra
Att det inte är sant




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-18 19:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Like it a lot ;-)
2014-09-20

    ej medlem längre
Ord som behandlar verkligheten på ett angenämt sätt.
Dessutom är väl detta en poesisida inte en tidning eller dagboksbladet. Så att tro det man läser här är mystiskt. :-)
2014-09-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är nog bäst att ta en del med en nypa salt...fast jag gillar ditt sätt att skriva här...
2014-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP