Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han följer henne.

 

så stilla

hon styr sina steg
mot undergång
håller hårt om nycklarna
vilken dörr de än öppnar
blir aldrig den rätta
första löven på marken
stadens ljud är tomma
hon hör inget
väljer den blå
utnyttjande
för hon är
en vänlig själ
lätt att lura

han tar hennes arm
rycker tillbaka
innan det är för sent
bänder loss knippan
stoppar den i sin ficka
det luktar jord
hela vägen hem




Fri vers av Erika H
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-03 21:28



Bookmark and Share


  erkki
En intressant studie i oro och "antiövertydlighet"
2014-10-14

  RitaBrunner
Det finns mycket här mellan raderna som kan tolkas men jag väljer att behålla min tolkning för mig själv.
Gillar denna väldigt mycket!
2014-09-06

  ULJO
Berörs av denna text
2014-09-04

  Lars Hedlin
Starkt förmedlat och utfört!
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Erika H