Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraftfält.

 

det finns bara ett ställe dina fingrar kan gå

när vi står så här nära och jag lägger mig för dig

det finns bara naken hud för din tunga att följa

varje del är fält varje känsla laddad med längtan

så rör mig

inte på ytan

träng ner lite djupare

jag vet att du kan

jag ser att du vill

böjer nacken, väntar in

kom älskling, kom

 

 




Fri vers (Fri form) av Erika H
Läst 189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-11 00:00



Bookmark and Share


    Bo Malte
jag växer...*L*
2014-10-01

  RitaBrunner
Mjukt och sensuellt skrivet :)
2014-09-11

  Lars Hedlin
Rysnings höjning på ett sensuellt varmt sätt .)
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Erika H