Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill sjunga falskt igen.

 

sorgligt att någon annans sång
ska spela vår musik
att vi lånar andras minnen
för att fylla i och på 

länge sedan vi släppte kontrollen
frossade liv, sjöng falskt
när älskling, ska du stiga ut 
kanske har jag del i detta
troligtvis
jag lät dig hållas 

din jakt på ytterligheter
stängde innerligheterna ute
du ser inte, vi torkar ut
om ett tag ser jag inte det heller
lova att du slutar innan jag dör
eller släpp mig nu




Fri vers (Fri form) av Erika H
Läst 228 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-09-11 16:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välgripande samt snyggt utslirat i ordens värld
2014-09-30

  bumerang


"jag lät dig hållas" likaväl som "jag lät mig hållas",
Du har verkligen lyckats beröra mig med din text.
2014-09-29

  ULJO
fängslande ord, bra skrivet
2014-09-11

  Maj-Lis VIP
Breörs
2014-09-11

  Tobias Haglund
Starkt och berörande!
2014-09-11

  RitaBrunner
Det finns mycket spännande att läsa mellan raderna här. Toppen Erika!
2014-09-11

  Lars Hedlin
Gillar denna ton och känsla fängslar och berör!
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Erika H