Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
första kärleken är väl också den mest plågsamma, I guess..


Det är du


om du visste
hur svårt det är
att inte kunna tala
med dig

när det är du
som inspirerar mig
att
skriva
när det är du
som inspirerar mig till
att leva

om du visste
hur svårt det är
att ha dig med
överallt
utan att kunna röra vid dig, säga
tack
för att du finns…

när det är du
som får mig att våga visa
mina tankar
mitt liv
för andra än mig själv

varför är du
så långt borta

varför
kan du inte visa mig
att du vet
att jag finns




Fri vers av Mikkiz
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-04-02 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikkiz
Mikkiz