Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orytmiskt.

 

basen träffar oss 

samtidigt

ändå är vi i otakt

hon är vacker

lockande gungande

i ditt, inte mitt

hjärtslag

 

du flyttar oss

in i hennes närhet

tung doft

fylliga läppar

känner din närvaro

mjukt glida bort

 

drar in

isande känsla

rivande rädsla

knyter sig

hela kroppen

 

du behöver bara

tro på mig

lita på oss

stanna i min blick

känna min kärlek

komma i takt igen

 

allt jag önskar

är att du

vågar lita

på mig

 

 




Fri vers (Fri form) av Erika H
Läst 248 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-09-12 17:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla inlevelse En stund att ta vara på ..Här och NU!
2014-09-13

  bumerang
Tänker Fokus, här.
Hur medveten man är.
Hur villig man är att vara här,
eller fly dIT?
dET ÄR EN "basic"-fråga.
Allmänmänsklig. Möjligen en fråga om mognad.??
2014-09-12

  ULJO
Berörande ton i denna
2014-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Erika H