Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyller upp med blå magi.

 

- Varför står du här? Skulle du inte duscha?

- Jo. Men så fort vattnet träffar min hud försvinner känslan av dina händer.

Det är då du ler. Mina bruna får din blå magi. Det behövs bara en blick, älskling, och du fyller mig. Efter alla dessa år, bara en blick. 




Fri vers av Erika H
Läst 262 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-09-16 16:55



Bookmark and Share


  erkki
Det finns mycket i en blick
Det kan både vara Stick
Eller kunglighetens Klick
Och i tysthet med en vick!
2014-10-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar magisk perceptering, precis som det bör va
2014-09-30

  Connie
Bara älskar ditt sätt att skriva!
2014-09-25

  ULJO
Bra från topp till tå
2014-09-19

  Lars Hedlin
Wow härligt underbart ;)
2014-09-18

  RitaBrunner
WOW! Magi!!
2014-09-16

  bumerang
Helt underbart.
Verkligen magiskt.
Att ha det så!!
2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Erika H