Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gudsavtryck.


som finlemmade streck
dragna över en hed
tunt slingrande nerver ligger
utanpå den gröna blusens
hemmasydda pressveck

det är doften av säd jag inte tycker om
doften av billig aqua vera
som trasar sönder mina ådror
och tömmer kalken på rost

hans erektion
gav mitt sköte blod
att lämna spår i sängen
en dag i augusti
precis när jag fyllt tio

han sa att han var gud
och att han ville visa mig
hur kärlek föds mellan man och kvinna

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-22 17:35



Bookmark and Share


  Anya VIP
Stark text...jag är stum när jag läser. Kärnfullt får du med vad andra får med i en hel roman.
"hans erektion
gav mitt sköte blod
att lämna spår i sängen
en dag i augusti
precis när jag fyllt tio"

Jag mår illa när jag läser...och det är ett bra betyg!
2014-10-01

  Peter Olausson VIP
"han sa att han var gud" - alltid och igen denna macho, som inte kan existera annat än genom att kränka och förnedra andra. Och helst kvinnor, eller barn. Vi är många som känner sorten.
2014-09-23

  Gunnar Hilén VIP
Kanongrym och frän vittnesskildring på nåt som dödar små flickor och gör dem självmordbenägna....översexualiserade ....deprimerade....flera decennier senare....KRAAAAAAAAAAM
2014-09-22

  Nanna X
dålig gud. inte värd en gnutta dyrkan, inte ens respekt.
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP