Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-09-25


Jag lämnar inga garantier

 

 

Du får inte en veckas öppet köp
14 dagars ångerrätt
Du kan alltid vända dig till Konsumentverket
För reklamation
Om du känner dig missnöjd

 

 

Slit mig med hälsan
Jag lämnar inga garantier
Men så länge du vårdar mitt hjärta ömt
Får du behålla min kärlek
Helt och

Hållet

 

 

Som en varm kofta

 

Livet ut




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-25 21:55



Bookmark and Share


  Connie
Gud vad fin!
2014-10-02

  Lars Hedlin
Just så! Mycket bra .)
2014-09-26

  Tess74
Den var fin
2014-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP