Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

täckelse.


det var som en svindel i hans hårbotten
han hade inte tvättat håret på flera veckor
hans händer kunde liksom inte forma sig
runt hans eget liv
som om det tog emot att vara honom själv

jag tror att han inte såg någonting
av det som växte sig större
som bölder i botten
som rost i hans lungor
som sot täckte hela hans väsen

han log inte, det hade han inte gjort
efter att han en gång för länge sedan
hade eldat upp en fågel i en skog
i en barndom. visste han inget om galenskapen
som slickade hans sår.




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-09-25 22:02



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
oj, Lili! Vet att jag är tjatig, men så bra! Igensotad man, kanske efter det fågeloffret?
2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP