Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poäng för en god natts sömn

 

 

Exklusivt

för en enda natt

är vändpunkten för ett friskare liv

 

Odla

din egen sömn

via egna ställda frågor och svar

 

Förfinad

förvaring av drömmar

ger snabba besked

 

Vilken modell, passar dig?

 

Koppla ur

koppla av

är bäst för alla

 

Sover

som aldrig förr

när jag fann egen sömnboj

 

Känner

mig hemma

efter denna natts sömn

 

Lycka

var ordet

och kortkort var menyn

 

Samla ihop

och så

må-bra-tankar

 

Fylligt

växte sömnblomman

slog ut, just när du somnade

 

© Ann-Britt Berglund

26 september 2014

 

 

 




Fri vers av Ljusletaren
Läst 317 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-09-26 12:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Det låter så lätt,
önskar att det var så!
2014-09-28

  Lindha W Gustavsson
Önskar att det vore så "lätt" att hitta sömnmetod såsom du ordat mycket bra om!
2014-09-27

    ej medlem längre
Finns det något skönare än en god natts sömn å att sen vakna till en ny värld? Pånyttfödd med bra vibrationer!
2014-09-27

  Maria Sundelin VIP
Dröm sött.
Kramar
2014-09-26

  ResenärGenomLivet VIP
Bra att hitta sitt eget sätt att slappna av för att kunna sova gott...
2014-09-26

    ej medlem längre
Jo, det vet man att sömn är viktig för att må bra!
2014-09-26

  Marita Ohlquist VIP
Tycker mycket om din text!
2014-09-26

  louisegirl
Ja sömnen är viktig..
Fint skrivet!
2014-09-26

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra framfört!
2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren