Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med glimten i ögat så går det att skriva om vad som helst/ kram


Recension

 

 

Jag gör en kupp bland alla er för att se

Se om det lyckas med att ge många ord

Ord som ger ord i skyhögar av returer

 

Nyfikenhet av att se ger mera omdömen

Ett plus ett blir snart tjugoett eller mera

Diktarens fina ord ligger nu på framsidan

 

 Vackert drillade orden och fäste synen

Njuter, frusterar, harklar, lever mig in

Sagans sanning håller tal eller förklarar

 

Swing it magistern och släng dig iväg

Läxan är lärd, bästa orden ger kraft

Ingen ger för att bara vara bästa vännen

Eller …

 

© Ann-Britt Berglund

26 september 2014

 

 

 

 

 




Fri vers av Ljusletaren
Läst 199 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-26 13:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och bra skrivet,
inspiration den kan man finna
överallt!
2014-09-28

  Lars Hedlin
Underbart ja livet är fullt av inspirationer!
2014-09-28

  Lindha W Gustavsson
Mycket att analyser och tänka på! ( Ler stort)
2014-09-27

  Connie
Precis så, vad härligt!
2014-09-27

    ej medlem längre
Man smakar på valören å dristar till att rispa en gåta, en saga, en dikt!
2014-09-27

  Maria Sundelin VIP
Ja, inspiration finns överallt.
Kramar
2014-09-26

  ResenärGenomLivet VIP
Ett ord eller ett tema kan ofta ge upphov till dikter, för mej i alla fall...
2014-09-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Absolut, I Sverige kan man skriva eller prata i radio av vad som helst.
Det som gör mig skratta av visa poeter, som klagar med samma ord den nybildad regering genom bara att byta färg i texter och på texter.
dem ser svart på grund av sjukdom!
Det kallar jag missbrukarnas poesi.

2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren