Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2014-09-27


Kärt barn har många namn

 

 

 

Jag vill veta
Var

Dina svaga punkter börjar
Och slutar...

 

 

 

 

 

Under mina fingrar
Pressad
Mot min kropp

 

 

 

När jag ritar ut strecken
Till och från
Hit och dit
Där och här
På din hud
Veta
Var det kittlar lite extra

 

 

 

 

Jag vill vara den du presenterar som: "HON"
För
Dina vänner
Dina föräldrar
Skrattar mun i mun
Vid bordet

 


Den du tar med dig hem
River omkull tapet
Faller över skor
Och stökar om
Sängen med

 

 

 

 

 

 

Du är den Jag vill vara,

 

 

 

 

 

 

 

 

Din med

 

 

 

 

 

Den du tar i hand
Stryker medhårs
Den du alltid har på läpparna
Den du döper inför alla andras ögon
Kärt barn har många namn, men baby kalla mig!

 

 

 

 

 

Älskling

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-27 10:36



Bookmark and Share


  aol
Vackert skaldat vännen,
2014-10-02

  Lars Hedlin
Så fint så ömt ..Gillas mycket!
2014-09-28

  Zachrisdotter
Så härlig!!!
2014-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP