Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ökenvandring


tankarna trängs

det börjar bli dags nu
att ge sig ut i det tysta
i det torra

det ständiga bruset
pockar på uppmärksamhet

en vandring i avskildhet
med livet i vågskålen
för livets skull

för mycket
som skulle kunna
göras av mig

nu krävs stillhet för att hitta tillbaka

till törsten
till hörseln
till rösten

 




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-02 07:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En mycket tänkvärd text...
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)