Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

menings-byggnad.


Det är som att man kan tänka sig att livet skrider fram som att det är nervigt och fullt av gömslen där jag kan verka i lönndom jag kan också se det skitiga i att min vän har en hare under ett bröst en annan har inget bröst och någon har tårar som bär upp hennes klänningar vi vill så gärna att världen är god mot oss och att alla barn slipper svälta så att vi slipper se och mer bry oss om vilken färg vi har på den senaste tapeten i ett designat kök från en katalog vi bosatt oss i.




Fri vers (Prosapoesi) av Lili Samuelsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-03 11:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är Gott säger existensilisten...
2014-10-04

  RitaBrunner
Man kan ju alltid fly från verkligheten men till vilken nytta?
2014-10-03

  Nanna X
skön svada. gillar haren, och bosättningen i katalogen.
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP