Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liNda

 

så hur jag hälsar grådagar

hur mina ögon vänjer sig i tynande dagsmeja

dessa mina fötter sakta går

Ett vindbeläte, jag ska kalla den frisk

tog tag i mig, forslade mig när stegen stannade

 

gläds  hjärta, förvänta,  själ

 

Nya dagar vill ha den början.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-05 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP