Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-10-08


7 dagar

 

 

Där doppad i dressingen i din Ceasarsallad
Innan för pannvecket, runt handleden
Där du torkar ditt svettband
I dina adidasbyxor, i din gråa munktröja
Framför tv:n, i soffan
Veta programmen, du zappar
Till och från

 

Du gör mig blond och blåögd
Får mig att önska att hela havet stormade
Och jag vann stolen bredvid dina knän
Får dig att falla, omkull lika lättfotad
Som mig för dig

 

Jag vill vara din "Känn dig som hemma" - skylt
Som hänger på dörren
Din "I love You"-sten på byrån i hallen
Din tvål i duschen

 

 

Där!

 

 

I din vardag vill jag finnas
Som en fluga på väggen
Veta precis på minuten
Vad som faller dig på läppen
Ditt morgonhumör en måndag
Din favoriträtt en tisdag
Afterwork med dig lill-lördag
Pannkaka och ärtsoppa torsdag
Vara snackset du väljer till Fredagsmyset
Bästa klubblåten du dansar till en fullspäckad lördag
Och en extra lång sovmorgon en söndag

 

Där!

 

I din säng
Vill jag vila ut
Efter vi älskat

 

 

 

 

Som vilken annan dag i veckan

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-08 13:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas..bra skrivit!
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP