Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-10-08


Blåögd

 

 

Du låter mig ana...
Hur du känner innanför tyget
Till din påklädda själ
Du leder mina fingrar runt din ekvator
Kittlar mig i din värld

 

 

 

Tar mig till dina favoritplatser
Upp och ner för Bergochdalbanor
Soldränkta stränder
Du känner bättre än någon annan
Och du vet precis vad jag vill
Komma till...

 

 

 

Du har packat resväskan
Men är ännu inte helt hundra på
Om vi har fått med allt vi behöver
Säg bara i vilket fuck din tvekan ligger i?
Så ska jag visa dig hur det känns att älska
Med hela hjärtat i bagaget

 

 

Du blottar ögonblick
I ditt liv
Låter mig andas ditt behag
Låter mig känna segervittring
Men ger mig bara en smakbit
Av oss nakna i ditt kök
Låter mig fortsätta törsta och hungra
Vid ditt smörgåsbord
Med dina retsamma ord
Du inte uttalar till sin rätt

 


Jag vet att jag kanske gapar efter mycket
Att jag är blåögd
Men vill du hellre att jag underskattar?

 

 

 

 

 

Din kärlek...




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-08 14:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Toner av sensuelism som du förmedlar mästerligt!
2014-10-08

    ej medlem längre
Ännu en svindlande sensuell dans med ord. Tack!
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP