Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mava, Medicinsk akut vård avdelning


Men du leVer.kära

 

 

 

15

 

Obesvarade samtal till akutpsyk

 

 

 

3 dagar på Mava

 

sankmarker är så svåra att beträda

 

och räven ylar

ute faller höstlövet rött

 

 

de här nätterna

 

 

 

 

Men du lever.kära




Fri vers av Yrre VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-09 21:38



Bookmark and Share


  ULJO
Briljant skrivet
2014-10-10

  Anya VIP
Oj vad jag gillar detta kärnfulla men mycket mellan raderna. Jag förstår...jag förstår! att skriva så här och inte underskatta läsaren är super!
2014-10-10

  själensfrihet
Stark innerlig text.
Kram
2014-10-10

  walborg
Stark kvinna Du
2014-10-09

    Birgersdotter VIP
Nuddar smärtan och oron.Och den innerliga tacksamheten.
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP