Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

får jag be om största möjliga tyssstnad

det som hände sedan
levde aldrig upp till farhågorna
och just därför
rev smärtan desto djupare

hon hade förväntat sig
att bli ifrågasatt,
tittad snett på
ja rent av förlöjligad

men när hon hängde ut sin själ
på offentlighetens klädlina
var det tystnaden
som slog henne

och i tystnaden växte tvivlet
tvivlet på den egna förmågan
på den egna röstens styrka
tvivlet på att hon hade ett budskap

Visst insåg hon själv den matematiska logiken
att om varje själ enbart lyssnar på ett fåtal
som många själar lyssnar på
blir bara ett fåtal lyssnade på

så varför skulle just hon
tillhöra detta utvalda fåtal?




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-13 22:00



Bookmark and Share


    Frozenbride
Tycker om den!
2014-11-21

    AgnesKenshin
välkomen tilbaka:),
2014-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)