Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hen

ett ord på laddning
medan aversionen avklingar

känner du hur dikten ändrar mening,
ändrar perspektiv
av ett enkelt byte av vokal?

hon tvekade
där på tröskeln
av rädsla inför framtiden
inför vad nästa steg skulle innebära

ett flöde av associationer
en koppling till ett jag

han tvekade
där på tröskeln
av rädsla inför framtiden
inför vad nästa steg skulle innebära

en koppling 
till ett tolkningsmönster
ett sätt att se
ett sätt att bedöma varandra

hen tvekade
där på tröskeln
av rädsla inför framtiden
inför vad nästa steg skulle innebära

blir ett ord personligt
när det laddats klart?




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-14 07:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Verkligen ett laddat ord...en mycket tänkvärd text...
2014-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)