Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hemlighet

 

 

Vet du folk frågar efter dig

vem jag än ser

så nämner de ditt namn.

 

De frågar mig om dig

kan du tänka dig

de frågar om mitt hjärta.

 

Men jag kan inte svara dem

tårarna vill då bara rinna

men jag vill inte visa dem.

 

Om tårarna rinner framför dem

så vet de om

min hemlighet.




Fri vers av Manal
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-04-04 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal