Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LAvA

 

 

sidovindar men jag står. tidiga dagar vaknar.sena kvällar vilar.

 

orden har sitt i meningarna.de är sällan talade.

jag är kommatecknet

oförmågad att välja

 

 

när ska man sätta punkt?

 

alla dessa dagar som vandrar, spring i trappan middag

frukost

 

tystnaden stilla timmar, andetagen

promenader med hunden men, hur långt

kan man gå innan

 

stegen tar slut?

 

nattningar och sänggående

sömnlösa timmar och vakande

man vattnar blommor, handlar och lever sitt liv med små

korta andetag men när

 

ska man livandas,

 

egentligen?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-25 21:12



Bookmark and Share


    Mirm
....livandas...
snyggt
2014-10-25

  ULJO
Kan bara ansluta mig till de andra, fin text
2014-10-25

    ej medlem längre
Ja, det ska gudarna veta, att det kostar på att vara småbarnsmamma.

Livandas- vackert ord. Fin text förövrigt.
2014-10-25

    Bo Malte
...nu
2014-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP