Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spånaD

 

 

Haven vilar sitt

klär sig i alg och kallvatten

bryter oskarvade iskanter, Meja och norrsken

 

ramlar som ringarna kring orion

hur och vart vet bara himlen,

 

och jag

 

 

 

 

som dansat.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-02 17:08



Bookmark and Share


  aol
Vackert vännen gillas verkligen stort skaldat,
2014-11-02

  ULJO
så fint
2014-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP