Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

råBarkade

 

 

de där dagarna

runda och röda

höstblåsta fylliga frukter

 

timmarna, som jag har

 

och hur jag ser ut över kyliga dagar

fällda löv, mörad mark

 

och alla dessa timmar

 

vartåt gick de?

 

husväggar i falurött, dessa handblåsta fönster som inte kan med att man putsar 

de går sönder

 

som sprickor har de sig

 

jag känner dig bredvid mig då

och dessa frågor

 

 

vartåt hän har de sig som?

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-02 19:04



Bookmark and Share


  ULJO
Fin text till en vacker bild
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP