Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-11-03


Att du ska va så snygg då!

 

 

 

Att du ska va så himla snygg!

 

 

 

 

 

 

Jag fingrar på tanken

Att du rör vid min hud så att det kittlas

Just nu

Så där så jag inte vet vart jag ska ta vägen

Men redan funnit min plats

Jag upprepar dina ord

Hör din röst viska  i mina öron

Allt du vill göra

 

 

 

 

 

Tänker mig dig 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utan en enda tråd på kroppen

Men miljoner fjärilar i magen 

 

 

 

 

 

 

Och hungriga läppar

 

 

 

 

 

 

Som biter i mig

Där du vet

 

 

 

Det känns mest

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-11-04 18:20



Bookmark and Share


  Connie
Härligt sensuell och kittlande text!
2014-11-05

  Lars Hedlin
Sensulaism på hög nivå...;) LIke it! ,)
2014-11-05

    ej medlem längre
Läckert flöde av glädje och lust
2014-11-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Häftig text i spännande flöde!
2014-11-04

  Tess74
Wow! Kittlande text, nästan så man vill nypa sig nånstans...
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP