Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

moR

 

 

ältan har tagit sitt, av mod, av styrka

lämnat tegar snårvuxna. stigar ogångna.

 

man kan säga att det är över nu. eller inte.

 

gåsen flygen sin formation, byter plats, vilar.

plogspets över himlen har den,ensam, i flock

 

och världen under sina vingar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-04 07:50



Bookmark and Share


  ULJO
Bra text och en härlig bild
2014-11-04

  catharina.jerbo VIP
bara så totalt underbar!
2014-11-04

    Birgersdotter VIP
Härlig känsla
2014-11-04

    ej medlem längre
Ogångna stigar i poesins fantastiska värld, ja vi söker efter orden å ibland väller det....som strax å här!
I naturen förblir stigarna ogångna, men vad säger att inte de också välla?
2014-11-04

  Catharina Edin VIP
här hamnar jag rakt i Västerbotten, härligt!
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP