Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad en brevväxlingsvän


Jag tror jag är på rätt väg

De första stegens glädje
en ny värld
som öppnar sig

var inte för snabb 
att jämföra med att krypa
utan ge det tid

bakslagen kommer att komma
det gör de för oss alla
för den som står kommer falla

du kommer att göra dig illa
det gör vi alla
men du vinner sårbarhetens innerlighet

och i detta nya perspektiv
har ingen alla svar

har alla något att lära
och att förmedla




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-14 00:38



Bookmark and Share


  Drömfångare
Som en pust av din egen sårbarhets innerlighet :)
2014-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)