Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sNö

 

 

Beresta flingor av vitt har kommit till mig

-så många färdeminnen på min handflata.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-08 10:35



Bookmark and Share


  Anya VIP
Kärnfullt och fint!
2014-11-09

  ULJO
Ja nu finns ingen återvändo vintern i antågande
2014-11-08

  KYREUS of Sweden
Vacker
om än lite kall,
ordbild.
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP