Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-11-08


Vem är jag för dig?

 

Jag har gått händelserna i förväg
På vår promenad
Föreställt mig scenen av oss i ditt kök
Där jag gör salladen, och
Du står för ingredienserna
Till huvudrätten


Jag har redan bläddrat i kokböckerna
På hyllan
Önskat att jag var ditt favoritrecept
På en lyckad rätt

 

 

Men vad har du på tungan egentligen?

 

 

Är jag din smak?

 

 

Du säger jag är söt när jag ler
När det rycker i mina kinder
Och du gillar att se gnistan tändas i mina ögon
Att jag är sexig under
När jag klär av alla mina kläder
Framför dina tunga andetag

 

Men är jag din sovmorgon
En söndag
Den som lånar dina gummistövlar
När hela havet stormar
Och vi stannar i hamn

 

Översätt ditt kroppsspråk
Berätta så att min själ hör
Så att mitt hjärta känner
Så mina ögon ser
Och alla mina sinnen förstår
Viska att mina händer räcker runt
Din ekvator
Och jorden runt

 

Vem är jag för dig?

 

Är jag hon
Du vill ha
I din värld

 

Den du söker
Denna någon
Som är
Både din bästa vän
Och din älskling
Är jag hon du tror kan vara hon?

 

 
Eller nöjer du dig med att hålla min hand
Fram till nästa station
För att vinka av mig
Med en kyss på min kind
Och en lyckospark i baken

 

 

Hej då!

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-10 09:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra undran i känsla!
2014-11-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Fantastisk text om undringar man ställer sig om kärlekens väsen.
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP