Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-11-19


Jag tänker inte döma dig

 

 

 

Du har dina egna bekymmer
Du ser inte mina ögon
I din blick

 


Att jag skulle bära dina böcker
I min famn
Om dina meningar känns tunga
Ibland

 

 

 

Jag tänker inte döma dig
Ifall du är färgblind
Ifall du inte vill ha det rosenröda jag kan ge dig
Ifall du inte märker
Att mitt hjärta hänger på en skör tråd
Men jag väntar i hörnet

 

 

 

 

 

Där jag målat in mig själv

 

 

 

 

 

 

 På din yta

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-19 19:00



Bookmark and Share


  Lärling
Mycket bra!
2014-11-22

  Lars Hedlin
Yes mycket mycket! Bra :)
2014-11-20

    ej medlem längre
Love it! Fokuserat om en längtan som lite går i moll..
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP