Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev ut frustration över en älskad man som är för upptagen med alla andra, än just en själv


Vandrande Kärlek

Vandrande längs okända vägar
De för mig bort
längre bort från Dig
Än Mitt Hjärta vill

Jag längtar
Mina fingrar trängtar
efter att få känna Dig

Jag skrek om natten
Men på dagarna
dör ljudet ut på mina läppar

Jag behöver bara en blick
för att förstå
en blick
för att mitt hjärta ska förgå

Hur ofta vill jag inte bara ropa
Att jag är dig trogen
Varje dag försöker jag
men tiden är ännu inte mogen

Jag skulle vilja glömma
Att jag höll dig kär
Men jag kan inte gömma
Oss i kärlekens sfär

Såra mig bara med all denna smärta
För varje gång du tittar bort
Blottas mig själ
De sår är för djupa i mitt Hjärta

Jag väntar på Dig
På en ringlande gång
Du kanske glömt mig
I en smärtsam kärleksång




Fri vers av Soessan
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-04-05 13:58



Bookmark and Share


    sammyboy
mycket fin känsla i denna underbart vackra dikt ;)
2006-05-11

  yoyyo
bra att du skrev du detta, känslan är väldigt bra beskriven. Bra
2006-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Soessan
Soessan