Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte perfekt

 

 

Du tror att du är perfekt
i mina ögon

 

 

Att du blir orolig
För att inte kunna leva upp till din spegelbild

 

Du förstår inte
Att allt det som hänger på en skör tråd
Är det vackra
Jag får komma åt inombords i dig

 

 

 

Du är ingen ängel
Jag är ingen nykterist
Och allt det spruckna i glaset
Är vad som gör det meningsfullt

 

 

 

Du kan vara lika trasig som mig
"Det är okej"

Vi behöver inte klä på oss leenden

 

 

 

 

 

Du är ändå snyggast naken!

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-10 11:30



Bookmark and Share


  Connie
Så vackert!
2014-11-13

  Lars Hedlin
Gilar denna !
2014-11-11

  Tess74
:) söt med ett härligt slut
2014-11-10

  Ronny Berk
en väl funnen rubrik - med ett avslölande avslut ; poesi jag uppskattar, ja !
2014-11-10

    ej medlem längre
En poetisk fullträff
så jäkla bra förmedlat ......
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP