Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänd ditt ljus. kära

 

 

dina sidor, som Stjärnor eller Norrsken

flammande dessa kvällar och dagar som du brunnit

 

jag har sett dig dansa, dig skratta, dig leva

 

alla dessa marker som du brutit, dina händer hur de rört, dina viloläger

och hur du ställt dig upp, hur du orkat om igen och om igen och om igen

hur du ler, dina omtag

 

dina innerliga kramar, rösten när du är du

 

så nära i min handflata hade jag dig, så nära dig

du vet att jag älskar dig, vet att du är i mina tankar alltid

 

Tänd ditt ljus. kära,

 

igen,

 

 

 

Ditt

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-16 00:19



Bookmark and Share


  ULJO
Så fint och rofyllt förmedlat
2014-11-17

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart fint skrivet...vackert och såå kärleksfullt...
2014-11-16

  axveronika
fin
2014-11-16

    Birgersdotter VIP
Så underbart ömt och fint
2014-11-16

    ej medlem längre
Gillas!
2014-11-16

  Fem hjärtan VIP
Så öm och kärleksfylld text!
2014-11-16

    Bo Malte
fint...
2014-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP