Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-11-18


Oslipad diamant

 

 

Du har ett hjärta av guld
Men talar i silver
Och ingen förstår 
Att du inte kan se
Ditt eget värde
När du speglar dig
I andras glans

 

 

Och jag vill bara skrubba din mun
Med såpa
Och vatten

 

 

 

Säga att du var aldrig smutsig!

 

 

 

 

 

 

 

Men du "får banne mig ta och snyta dig!"




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-18 20:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lekfullt lätt
ändå hur allvarsamt tungt som helst
snyggt poetat
2014-11-20

  Lars Hedlin
;) Verkligen bra skriftat!
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP