Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta knaprar inga p-piller

 

 
I lågans sken
I skuggan
Av oss
Där vi nystar upp
Röda trådar

 

Snuddar axlar
Eller rör vid
Varandras ben
Kittlar nackar
Smeker
Bak
Och fram

 

Blinkar längtande
Blundar drömmande
Klär av oss nakna
Inför varandras ögon

 


Lättar band
Runt midjor
Drar av, lossar tyglar
Putar med läppar
Min själ är fuktig
Och mina tankar är snuskiga

 

 

 

Lättfotad
Tagen på bar gärning

 

 

 

Så känner jag för dig
När vi är nära att komma
Fylla i varandras meningar
Till punkt
Och pricka

 

 



Var den än bär hän
Vill jag bara att du vet
Att mitt hjärta tar inget p-piller
Mitt hjärta vill bli gravid
Låta din kärlek
Växa inom mig

 

 

 

Och

 
När den dagen kommer
Vad ska vi döpa oss till...
Tycker du?

 

 

 

 

 

 

Jag är öppen för förslag

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-18 20:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt Gillar denna mycket! ;)
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP