Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

etSning.kära

 

 

Du vet jag har dig, härinne

 

så har hela livet berett din plats

aldrig någonsin att du försvinner,

 

därifrån.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-21 16:09



Bookmark and Share


  Madelene Edlund
Så nära, så avskalat, så enkelt och samtidigt så stort.
2014-11-21

  ULJO
Att få så fina ord till sig måste bara vara helt underbart
2014-11-21

  KYREUS of Sweden
Words that - rock!
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP