Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innerlIgt

 

 

skymningsfallande ljus

 

den där brytingstimman

 

ditt hår hur det faller åt sidan och

dina ögon

 

ditt skratt

dina bruna ögon

 

allt som är du

 

inuti mig är ditt

 

 

jag har sett hur du går hur du håller dina armar

dina händer

 

hur du famnar vart steg och hur du skrattar

dina långa meningar dina svar på mina frågor och hur du inte oroar

 

för det som är hela du

 

håller jag,

av kärlek.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-21 23:26



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om värmen som utstrålas.
2014-11-22

  ULJO
Innerligt fint
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP