Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens färg är blå

Det vandrar imma
längs med väggarna
Jag vill fånga
Denna stunden
Så att jag kan sluta ögonen
läsa raderna
och stanna i tidens bur




Fri vers av Andreas Andersson
Läst 476 gånger
Publicerad 2006-04-06 04:01



Bookmark and Share


  stannar kvar
Levande och lekande ord... mycket suggesiv... växer in i huden efter flera läsningar...
2006-04-10

  kath
en text som gömmer sig i diktens inre och lockar till bilder .....

snyggt
2006-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Andersson
Andreas Andersson