Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till alla de underbara mammorna =)


Älska Mamma


Varför tystnar man
ett gråtande barn?
Ska inte barnets känslor få uttryckas?
Eller vill man bara
att göra barnet tryggt igen?


Varje gång ett barn gråter
Trycker modern barnet emot sig

Håller det intill sitt bröst.

Dessa lugnande andetag
blir magiska
tryggande
när man lyssnat till dem i
de nio månaderna
man har levat med dem.


Känslan blir oövervinnlig
Alla dessa moderskänslor
Trygghet
Kärlek
Omsorg



Kanske det är därför det är så lätt att Älska Mamma ibland?




Fri vers av Soessan
Läst 700 gånger
Publicerad 2006-04-06 14:04



Bookmark and Share


    NoMi F
vad vackert du skriver
om mammor här
ge den till din mor så
blir hon glad
Så fint skrivet
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Soessan
Soessan