Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vaccinet mot Ebola är strax till mänsklighetens förfogande ...


Vaccin mot vapen till Advent

 

Nya vaccinet
är strax till förfogande
dödar ebolan

 

Special vaccin
döden för atombomben
för alla 17.000

 

Vad mer kan vi önska oss?




Bunden vers (Haiku) av Monika A Mirsch VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-12-06 10:40



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, om det ändå vore så väl! Ett vaccin som främjar fred vore suveränt!
2014-12-24

  Lars Hedlin
Bra tanke här!
2014-12-08

  © anakreon VIP
Det skulle väl vara döden på all terrorism i så fall. Sedan är jag nog nöjd.
Calle
2014-12-07

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-12-07

  Minkki VIP
Grattis till uppmärksamheten! Välförtjänt!
2014-12-07

  Lindha W Gustavsson
Om det vore så väl!
2014-12-07

  Eva Helene VIP
Låter som en utopi, men det finns ju de som aldrig ger upp kampen mot kärnvapen. Såg och hörde en överlevare från Hiroshima igår kväll i Skavlan berätta om sina fasansfulla upplevelser.
Tack för tänkvärd text!


2014-12-06

  RitaBrunner
Allt annat är fjuttigt i jämförelse! Så är det bara! Välskaldat av dig!
2014-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP