Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mening

 

 

En mening utan mening i
är det ingen mening att skriva.
En sådan mening är det kanske
bäst att genast riva.

En mening som är mening i
kanske mening åt livet ger.
Min mening är att muntra upp
när livet sig meningslöst ter.

De flesta ord en mening har
i varje mening skriven.
Din mening kan vara olik min,
men meningen är given.

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-12-18 08:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra och härligt skrivet!
2014-12-29

    ej medlem längre
Det här var riktigt bra - sant och fyndigt!
2014-12-21

  Angel of love
Men va bra skrivet.
2014-12-21

  Lars Hedlin
Jätte bra belyst!
2014-12-20

  Anya VIP
Här är det meningen att jag ska skriva nått meningsfullt men jag ler mest... Rolig text!
2014-12-20

  L Patrik W Johansson VIP
Bra flyt nästan som en äldre rap (alltså musikstycke a la Taube eller Ramel) jag skrev en gång nåt liknande fast på engelska, ordlekar är alltid roliga då man växt upp i Hasse o Tage land

Be well,
LPWJ
2014-12-19

  ULJO
mycket bra skrivet
2014-12-19

  Ljusletaren
Min mening är att känna igen mig i din mening ;.)
Meningen bra ordat/ kram
2014-12-19

  Olof Lagerhorn VIP
Fyndigt och insiktsfullt!
Menligt kan dock vara att söka efter meningen med allt.
2014-12-18

    ej medlem längre
Ja, du lyckas med att göra både meningarna och verserna meningsfulla.
2014-12-18

    Birgersdotter VIP
Knorr..skulle det stå-hihi
2014-12-18

    Birgersdotter VIP
Du får till det så bra..alltid med en extra krorr...
2014-12-18

  bittemi VIP
Bra flyt i denna meningsfyllda text!
2014-12-18

    Dan Myrbeck
Ordlekigt bra
ordbruk!
2014-12-18

  Palett
Så bra din text är om ordet mening !
Så många sammanhang du framställer !
2014-12-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Meningsfull text...med rytm, rim och tankemeningar. Jättebra!
2014-12-18

    ej medlem längre
Lekfulla roliga ord.
2014-12-18

  louisegirl
Vackert skrivet
om meningens mening...
2014-12-18

  Stefan Albrektsson
Det är få förunnat att kunna mjölka så mycket ur ett enda ord som du gör! Det vrider sig bakåfram, utåin, uppåner - och att dessutom rimma på det... Fantastiskt!
2014-12-18

    Ken Cassel
hihihi

Fick mig ett litet skratt :-)
Men det var väl det som var meningen antar jag, vännen min

Kram på dig

Ken
2014-12-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om meningens betydelse.
2014-12-18

    ej medlem längre
Snyggt fångat i rim, meningen med livet är meningen som betyder någtot, i ord och handling.
2014-12-18

  aol
Ja allas liv har en mening och din mening är ju allas mening, bra skaldat vännen,
2014-12-18

  Rise Little One
"Din mening kan vara olik min,
men meningen är given."
Plötsligt tänker jag på att varje liv har en unik mening...
2014-12-18
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP